Lørdag d. 1. maj 2021 slog vi dørene/lågerne op for de nye udendørs træningsbaner på Garbogaard.

Der er lavet 2 separate baner (som dog nemt kan åbnes op til een stor bane, hvis det ønskes). Skal du bruge begge baner, skal du booke begge baner.

Den "lille" bane

- lydighedsbanen - indgang ved parkeringspladsen. Størrelse 20 x 30 meter (25 x 30 meter med træerne) Der er ingen agilityforhindringer på denne bane. Garbogaards lydighedsudstyr kan benyttes på banen, men skal sættes på plads i reolen/vognen efter brug.

lille bane

Den "store" bane med agilityforhindringer

- agilitybanen - indgang ved den blå container (den hvide låge). Størrelsen er mindst 50 x 50 meter. Banen er ekviperet med en splinterny Galican/Bing agilitybane. Agilityforhindringer skal altid stå fremme i en funktionelbane eller være pakket pænt væk. Kun ved græsslåning kan banen være i en forfatning hvor noget banebygning kan påregnes (man kan ikke regne med at den der slår banen også kan bygge agilitybaner :-)  ).

Tunneller der ikke bruges på banen skal pakkes pænt væk i hytten, så de ikke bliver fyldt med vand.

stor bane

Hytten kan bruges til ly for instruktørens madkasse/hund i bur/papirer eller som et lille samlingslokale ved undervisning. Man kan sidde på terrassen og nyde sine med-kursisters løb. Opbevaring af sandsække etc. skal IKKE ske på terrassen, men på pallerne ved siden af.

Pas godt på hytten. HUSK at lukke døre og vinduer, så de ikke smadres i den heftige vestenvind vi har her ude på landet!

hytte

Lys på træningsbanen

i løbet af efteråret etableres lys på banerne. Man kan derfor henover efteråret og vinteren benytte de udendørs træningsbaner efter mørkets frembrud.

Kundetoilet og teoriaften

Ved at leje banerne er der ret til brug af opvarmet kundetoilet med varmt vand, samt køkkenfaciliteterne.

Det er tillige muligt at leje et 150 kvm stort lokale til bla. teoriaften eller undervisning. Der er projektor og whiteboard i lokalet, der kan opvarmes. 

  • Der er endnu ikke skrevet nogle kommentarer