Garbogaard Hunde Sport er en drøm der går i opfyldelse.

Familien samles om vores projekt omkring købet af en landejendom i Hillerød, hvor vi kan være sammen om at drive en lille hundeskole. Hundeskolen er en videreførelse af Hundeskolen Ophian, som Annette har kørt i mange år. I hundeskolen er det primære mål at videreformidle hvordan man kan arbejde med sin hund og samtidigt få et tæt forhold til den. Dette forhold baserer sig på  forståelse for hundens sprog og at få hundens tillid.

Hovedingredienserne i vores træningsmetoder er klikker-træning og shaping – dvs. træning som betyder at HUNDEN er en aktiv og initierende part i træningen og indlæringen af øvelserne, som deles op i små, forståelige “bidder”. Dette kan give store udfordringer til hundeføreren – især hvis hundeføreren har tidligere erfaring med hundetræning på gammeldags” vis.

Jeg lægger stor vægt på at servere indlærings principperne på en inspirerende og letforståelig måde, både for den ambitiøse og den mere almindelige hundeejer.

Mit speciale er hvalpehold, men jeg har også stor erfaring i alle klasser i Dansk Kennel Klubs dressurprogram. Blandt andet træner jeg aktivt med egne hunde på højt plan i Dansk Kennel Klubs programmer – og har i mange år stået blandt andet for uddannelse af andre instruktører i “de DressurSamarbejdende Specialklubber (DSS)” som er et dressursamarbejde af DKK specialklubber, som har bestået i over 30 år og hvor jeg også er autoriseret lydighedsdommer.

Min anden lidenskab er agility og jeg finder det selvfølgelig naturligt at kombinere principperne fra indlæring på lydigheds/hvalpe-holdene med agility indlæring. Jeg har bla. stiftet klubben “Hillerød Hundevenner”, men har nu med Garbogaard også fået chancen for at have mine egne agilityhold på indhegnet træningsbane og indendørs i den mørke og våde sæson.

Jeg har undervist på specialkurser i agility i både indland og udland – både for udøvere og instruktører – bl.a. det japanske agility landshold både da de var i Danmark og efterfølgende har de inviteret mig til Japan.

Jeg udbyder løbende hold - mangler du et hold eller ønsker enetimer, så kan vi også finde ud af det. På Garbogaard er der små hold med tid til den enkelte - nogle hold er endda "Luksushold" med maximalt 4 deltagere.

  • Der er endnu ikke skrevet nogle kommentarer