Sommerkurser 2020

Sommerkurserne giver os mulighed for fordybelse i et eller flere emner. Man melder sig kun til de træningsgange, hvor man kan og betaler kun for dem.

Har du et ønske/forslag til et kursus - er I evt. flere sammen der godt kunne tænke sig et "special"kursus - er det også muligt.

 

Tilmelding

Tilmelding til kurserne sker via menupunktet Tilmelding -> Sommerkurser. Tilmeldingen er økonomisk bindende (hvis holdet oprettes), men betaling kan ske på kursusdagen.

Mindst 3 deltagere førend holdet oprettes. Max. 6 deltagere - visse "luksus-hold" kan have færre antal deltagere

Beskrivelse af kurserne (forslag - kom gerne med flere)

Hvalpetræning

Dette kursus er for hvalpe og unghunde - vi mødes for både at socialisere hvalpene, men også for at træne grundlæggende principper og øvelser for hvalpe og hvad I som førere gerne vil træne. Man melder sig til de trænings-gange man kan og betaler kun for dem. Vi bruger kun positive metoder og klikkertræning.

Bliv klar til færdighedsprøve (tricksprøverne) - over 2 gange

Har du lyst til at lære din hund sjove tricks, så er DKKs færdighedsprøver (tricksprøver) måske noget for dig. Selvom du ikke har lyst til at gå til prøver, så tager vi udgangspunkt i færdighedsprøve-programmerne og lærer tricks fra dem. Man melder sig til de dage man kan og er ikke forpligtet til at deltage begge dage, men vil ved deltagelse begge dage have været hele programmet igen og dermed klar til at træne mod prøverne.

Introduktion til Nosework

Nosework er en betegnelse for at lære hunden at afsøge forskellige miljøer og udpege bestemte dufte. Vi arbejder med at lære hunden princippet - giver den lyst og selvstændighed til at løse opgaverne og hundeføreren at lære at aflæse sin hund.

Der er ingen forudsætninger for at deltage

Introduktion/Deep dive på rally begynder/øvet skiltene

Få en introduktion til de nye rallyskilte der trådte i kraft 1/8-2019 - hvordan de indlæres og udføres, samt den råde tråd til de højere klasser

Agility let øvet træning/konkurrencetræning

Agilitytræning - både modultræning og baneløb for hunde som kan (næsten) alle forhindringer. Der kan bliver tale om at der gives individuelle baner alt efter kompetencer. 1½ times undervisning på bane som er sat op. 

Agility begynder/pre-school træning

Agility træning for begynderen eller den øvede begynder som endnu ikke kan alle forhindringerne. Hunde under 12 mdr betegnes som pre-school og kan også deltage på holdet, men må ikke springe og kan derfor ikke tage alle forhindringer. 1½ times undervisning på bane som er sat op. Kun 1 hund på banen ad gangen.

Agility Slalomkursus

Intensivkursus for hunde som ønsker at lære slalomforhindringen i agility eller som ønsker mere fart og sikkerhed på den. Vi træner både svære indgange og højrehandling.

Agility feltkursus

Intensivkursus hvor vi fordyber os i indlæring af kontaktfelter på agilitybanen, samt indlæring af vippen. Vi arbejder med den metode, du er i gang med - får gode råd til at fortsætte træningen - eller får gennemgået indlæringsprincipperne fra grunden.

Lydighed - Bliv konkurrenceklar

Vil du til prøve i DKKs lydighedsprogram, men mangler gode råd til træning af momenter eller finpudsning af øvelserne i klasse 1,2 eller 3 er dette kurset for dig. Vi kommer til at afprøve prøvesituationen og arbejde med detaljerne og hundens vedholdenhed i øvelserne og prøveaflæggelsen. I kurset indgår der at gå til lydighedsprøve-prøve - dvs. du kommer op i øvelserne som de er beskrevet i lydighedsprogrammet og der gives karakterer.

Hoopers introduktion

Lær denne nye sport at kende. Både unge og gamle hunde kan være med i denne sport, hvor der ikke er store fysiske krav til hverken hund eller fører og træner hundens selvstændighed.

Få styr på grundtræningen

Et intensivkursus for både hvalpe, unghunde og voksne hunde, hvor føreren ønsker at have styr på grundtræningen som basis for agility, lydighed, rally, tricks eller dog dancing - eller bare have styr på grundfærdighederne hos familiehunden. Vi gennemgår øvelser som er basis for mere avancerede øvelser.

Der er ingen forudsætninger for at deltage på dette hold.

Lær at planlægge din træning

Har du investeret i diverse flotte "trænings-plannere" for hver hundesport, du deltager I, og synes at det er svært at få tid til at bruge den aktivt i din travle hverdag? Så meld dig på dette kursus og få en hurtig introduktion til en metode, som er nem at bruge: din træningsplan er til stede på både din telefon og computer og få hjælp til netop at bruge metoden til dit behov. Metoden dur både til dig som er metodisk og velorganiseret - og dig som er mere pragmatisk og måske ikke får trænet hver dag udfra dine planer.

Introduktion til dog dancing /Heelwork to Music og trickstræning

Vil du gerne i gang med denne dejlige sport og få hjælp til dit eget program, så meld dig til dette spot-kursus, hvor vi kort gennemgår principperne i et program og går mere i dybden med netop DIT program. Både holdtræning og enetid.

Barn & hund træning

Lad dit barn/barnebarn få enetid med familiens hund under kontrollerede forhold.

Vi gennemgår forskellige ting man kan træne med hunden og selvfølgelig hvordan man omgås hunden. Der er ingen forudsætninger på dette hold for hunden - andet end at den skal have lyst til at være sammen med barnet.

 

Tilmelding sker via menupunkt Tilmelding -> Tilmeld sommerkurser (når kurserne er oprettet)

 


 

  • Der er endnu ikke skrevet nogle kommentarer