Hundeskolen Ophian har afholdt en godkendt dobbelt indendørs agility konkurrence på Garbogaard

 I week-enden 3.-4. Februar 2018

 

Dommere var:

Maj-Brit Crone Høg og Ken Fogelberg

som havde lavede dejlige, udfordrende baner til deltagerne.

 

Vi prøvede forskellige nye set-ups i denne week-end: Ny placering af sekretariat, hvilket afstedkom mulighed for at have mere plads til startende hund og nemmere måde at komme ud af hallen, for de hunde som var fædige med løbene. Vi byttede derfor om på indgang til start og udgang efter løbet.

Vi prøvede også en anden klasserækkefølge - bla. for at have bedre mulighed for at få folk til at hjælp i de klasser, hvor de ikke selv løber.

Hjælperplanerne er et kæmpe puslespil som er umuligt at få til at gå op - da der især om lørdagen er klasser med kun 2 deltagere og man skal til afvikling af en klasse bruge 8 officials! Derfor kan man ikke bare lade den ene klasse hjælpe den næste....

Jeg er stadig i tænkeboks mht hjælperplaner, således at jeg ikke skal gå med evig "ondt i maven" fra jeg udsender hjælperplanerne til selve dagen, da der normalt "vælter ind" med afbud, når hjælperplanerne sendes ud. Det er der, folk åbenbart kommer i tanke om at hunden er skadet, mormor har fødselsdag osv. Hver enkelt afbud har en omkostning - både i form af manglende indtægt (hvis hunden er skadet) - og hjælperplaner, som pludselig mangler en central rolle. Til dette stævne har vi mistet 44 starter uden betaling!!!!! Det er altså en stor grundlæggende indkomst, der skulle give plads til at købe en ny agilityforhindring eller hvad der ellers mangler på Garbogaard.

I gildesalen - som gør det lidt nemmere at klare en hel dag på sådan en kold februar dag - huserede svigermor, Jonna, der sørgede for frokost til alle hjælpere.

Udover flotte rosetter i hver klasse - og som noget nyt en junior-roset og rosetter til bedste begynder, så kunne vi fejre 4 nye champions!!!

Lørdag blev Ellen Landmark med Boston Terrier: Bechmann's Houdini (Houdini) ny dansk spring champion, da hun indkasserede de 2 sidste cert'er!

Lørdag blev Alexandra Nirsjö med sheltie Lundecock's Like A Force (Toy) ny dansk agility champion - det kræver som svensk agility champion kun 1 cert at opnå denne titel.

Lørdag blev Maria Harrysson med Mellempudel Saxbyn’s successful Hit-symphony (Elis) dansk agility champion på samme betingelser.

Søndag blev Rikke Wriedt med Border Collie On Target’s Shining Star (Sol) at blive ny dansk agility champion ved at opnå sit sidste certifikat.

Resultater

Findes under filer på facebook gruppen "Hundeskolen Ophian", som er delt med Garbogaard I/S's facebook side.

Vi håber at få banerne fra dommerne, således at de kan deles det samme sted

 

  • Der er endnu ikke skrevet nogle kommentarer